GİRESUN / TİREBOLU - Tirebolu Bilim ve Sanat Merkezi

Etiket Sonuçları: proje

Nis

Projemizle çocukları deniz canlılarıyla buluşturarak yaratıcılıklarını keşfetmelerini ve bilimsel meraklarını harekete geçirmeyi hedefliyoruz. "Gizemli Dünya" projesi çocukların deniz canlılarının ilginç özelliklerini keşfetmesine ve öğrenirken eğlenmesine olanak sağlıyor.

Mrt

Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Feyime Sakin TAŞDEMİR’in depreme dayanıklı karton ev etkinliğinden bir video ile karşınızdayız!

Mrt

Sevgili Öğrencilerimiz ve Değerli Velilerimiz,

Okulumuzda "EVİMİN ŞAPKASI VAR" adlı e-Twinning projesi başlıyor.

Projemizi İspanya ve Romanya'dan, Türkiye'den de farklı illerden birçok okulla gerçekleştireceğiz.

Bu projede çocuklarımız doğayı ve iklimi keşfetmek için rengarenk çatılarla dolu bir dünyaya adım atacaklar.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türkçe öğretmenimiz Dr. Onur TAŞDEMİR’in ilkokul öğrencileriyle yaptığı çalışmalardan bir kareyle karşınızdayız. Projenin amacına ulaşması anlamında katkı sağlaması umuduyla emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler.